Hopp til innholdet

Indre ro og mestring

Personer som erfarer stress (i perioder) og / eller er særlig sensitive etterlyser ofte indre ro og mestringsfølelse.

Du kan øke din indre ro ved å finne din rytme mellom ‘det å gjøre’ og ‘det å være’. Oppmerksomheten blir dradd i alle retninger, men heldigvis fins det måter for å øke kontroll over din oppmerksomhet. Vil du lese mer om oppmerksomhetstrening, kan du gjøre det her.

Du kan øke din mestringsfølelse ved å bli bevisst dine indre personlige styrker. Vi har alle 24 karakterstyrker som vi kan utnytte. Noen av disse kommer helt naturlige for nettopp deg, men kanskje har du ikke lagt merke til dem.

Hva som kan skje hvis du kombinerer din fokus på styrker med oppmerksomhetstrening, og/eller coaching? Ønsker du å øke innsikt i dine styrker og få en kostnadsfri styrkeprofil, samt få en smaksprøve på mindfulness og coaching, kan du gjøre alt dette i vårt online kurs «Lag din egen tankekunst».